Hoe we ons zelf (laten) zien

Hoe we ons zelf (laten) typeren.

Travestieten. Stoere Mannen. Gelovig. Traditioneel. Alternatief. Dit zijn maar enkele begrippen om in te laten delen in groepen zodat we ten minste verschillende van elkaar zijn.

 Natuurlijk om iedereen zich zelf te kunnen laten zijn. Maar dit is niks anders dan een psychologisch spel. Ze laten mensen het idee geven dat ze vrij zijn en zelf mogen kiezen. ONZIN. De grote kracht om diversiteit te laten ontwikkelen is juist om tweedracht en haat te laten groeien. Diverse partijen hebben daar voordeel van. En nu? Klagen over het systeem? Natuurlijk niet. Het systeem die dit aanstuurt kost weinig moeite.

Omdat de mensheid denkt slim te zijn en vooruitstreven. Zijn we zelf gevangen in een eigen gemaakte mind set. En geven we andere maar de schuld terwijl dit alleen te verwijten is aan ons eigen egoïstische kinderachtige IK-bewustzijn. 

Elk leven is namelijk in die zin uniek, apart, en mooi. Vol met mogelijkheden om groter te worden. En het maak niet uit hoe je op de voorgrond wil staan. Daar hoeven echt geen apartheid voor te komen. Leven opzich is uniek en niets is hetzelfde. Als je maar durft te kijken, te voelen en te zijn. Als mensheid moeten we een keer volwassen worden.

 Willen we echt de slechte oude systemen stoppen. Moeten we alleen accepteren dat we het zelfde zijn in uniekheid! Andere Volkeren, geloven, sektes, maatschappijen en noem maar op is alleen maar bedacht omdat juist haat en verdeeldheid voor een kleine groep lonend is. En de enige die schuld hebben aan het instant houden zijn we ZELF!

Groetjes W.O.L.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand