Prijzen verschillen!

VERSCHILLEN!

Net over de grens de laagste prijs benzinne gevonden. Wat een verschil met Nederland zeg. Bij ons wordt te veel belasting op belasting gevraagd. En is het nu voor het belang van Nederland is dat meer dan goed initiatief. Maar de zooi die nu overal heerst laat te meer zien dat wederom alleen een verkeerde kleine groep rijker wordt maar het grootste gedeelte van het volk net kan leven, maar veel ook niet!

Kwaliteit lucht met mijn verblijf hier is ook anders. Meer ruimte voor groen en minder ingewikkelde regelgeving. Bij ons wordt er te veel gebouwd en te veel uitgevoerd op een kleine ruimte dat dit gevolgen heeft voor onze lucht kwaliteit en ook allergieën. In Duitsland heb ik daar geen last van!

Betalen doen ze het liefst contact. Bij ons liefst per pin. Onder andere omdat de traceerbaarheid en controle op mensen nog heftiger is en gaat worden. Wederom regels van die te kleine groep mensen die rijker worden. 

Veel systemen zijn verkeerd en verouderd en zijn tegen het volk. Ik besef steeds meer dat er wel veel internationale groeperingen zijn maar dat in het algemeen  men blind en tegendraads hier in beslissingen nemen. Best raar en soms dom.

Uit liefde voor ons zelf, onze naasten, ons land en onze wereld moeten we dit stoppen. Maak om te beginnen ons land schoner, gezonder met kansen voor iedereen! Sta op en kijk en denk zelf. Maar dan opnieuw alsof dit de eerste keer is. Prik door de illusies en wanorde die bewust wordt gecreerd. Sta op en help ons land tegen die verkeerde steeds rijker wordende groep. Die zijn een gevaar voor onze kinderen, ons land en de wereld!

Groetjes W.O.L.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand