Zing het leven

Zing het leven!

Geniet van het leven, elke seconden. Want je moet beseffen dat als het te laat is dat het ook echt te laat zal zijn. 

Natuurlijk moeten we hard werken en individueel als met je geliefde maar ook met de mensheid als geheel groeien en ons ontwikkelen. Maar er zijn alleen verschillen in hoe onze huid kleurt. 

De rest wat met Maatschappijen en Religie en Afkomst te maken heeft verschilt alleen hoe we ons hebben aangeleerd om naar de wereld en elkaar te moeten (ja moeten) kijken. Haat, verschillen, ellende, verkeerde macht wordt door systemen bedacht maar alleen en enkel door ons zelf onderhouden. Besef dit, wordt wakker en verander hoe je geleerd heb om deze zelf gemaakte realiteit te kunnen zien. 

De wereld veranderen in liefde kan alleen als we samen die uitdaging durfen nemen. Ik weet dat afstand nemen van Maatschappij, Land, Religie, Afkomst het moeilijkste is wat er is. Maar als er een Goddelijke kracht is zijn de eerste uitdagingen dat wij verschillen zien waar er geen verschillen zijn. 

Laten we die uitdaging aangaan en het leven als een schepping zien waarin uiterlijke verschillen alleen maar mooi zijn. En nooit een reden zijn voor haat.


Groetjes W.O.L.



Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand