Bewuster worden in keuzes


Mooi product toch? Vrij van Palm olie. Men kapt daar te veel van voor onze voeding en op deze mannier remmen we het af. Dan maar meer betalen....
STOP! Dit soort kudde gedrag toont niet dat we zelfbewust zijn. Het toont alleen dat we niet ZELF meer kunnen nadenken. Want de regen wouden die kapot gaan voor keuzes in hoe we produceren, dat is het echte gevaar. We zijn toch samen de EU en samen geven we om het voort bestaan van onze wereld? Stop dan gewoon  met deze waanzin. Produceer of koop het niet meer in. En komen we nu met onzin waarom dat niet kan. Zet er dan minimaal 500% belasting op. Gebruik dat geld om de wereld echt beter te maken. En geef gelijk korting op de goede producten en schaf al helemaal die BTW eraf! Het is goedkoper om rotzooi te kopen dan echte goede procent. Herschikt gewoon het BTW verhaal op alles!

Nu denken steeds meer mensen dat we bewust slecht eten goedkoop kunnen kopen zodat dit de over populatie op de mensheid helpt te verkleinen. Weer andere denken dat alleen een kleine groep hiermee alleen rijker wordt. En er zijn nog veel meer verhalen. Stop gewoon om  je hierdoor te laten sturen. Simpele oplossingen zijn er al. En het hoeft echt geen eeuwigheid te duren om dit soort veranderingen te laten komen.

Doe en wil dit ten eerste voor je eigen gezondheid. Vervolgens om ook voor degeen die van je hou. Voor ons land en je zelfs voor de wereld. Grenzen, religie en afkomst zijn de grootst kunstmatig gemaakte leugens om haat en ziektes te laten groeien. Liefde is om voor ons alle op te komen. Liefde is geen passiviteit! Vind het zelf denken opnieuw uit en samen kunnen we al onze veroudere systemen vernieuwen!

Groetjes,

W.O.L.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand