De waarheid


De waarheid!

In de Politiek wordt altijd of van alles gezwegen of te veel gepraat (zinvol of zinloos en te vroeg of natuurlijk te laat buiten beschouwing). Nu wordt er deze week van rechts te hard iets gezegd en hup heel de kamer boos. En wat op de t.v. wordt getoond heel Nederland ook (maar dat is volgens mij alleen verkoop sturend beeld materiaal). Waar niemand over door gaat is dat wat er gezegd wordt wel waar of niet waar is. Daar gaat letterlijk niemand op door, niemand? Zeg nu eerlijk, dat is toch vreemd. Want hoe raar of te direct of a-sociaal iets over komt nog vreemder is dat wat er gezegd wordt waar zou zijn. Snap je? En het onderwerp weten we wel hoef ik niet zwart op wit te registreren toch.

De waarheid is altijd belangrijk! Ook op medisch vlak, toch? We zijn in de loop van eeuwen iets belangrijks kwijt geraakt. Tenminste kwijt? Het is er nog maar dan slapend. En dat is ons zelf genezend vermogen! Chemische toepassingen zijn zeker nuttig om levens te redden. Maar is niet altijd doorslaggevend voor genezing. Sterker nog de weg naar herstel wordt langer of is niet (meer) te halen. Omdat de focus alleen op alles wat chemisch wordt gesteld. Het zelfgenezend vermogen van het leven wordt niet begrepen omdat men te beperkt dit klein stukje realiteit als alles omvattend ziet. Deze slimme mensen zijn in die zin slim op alleen een stuk beperking en in die zin blind voor ons zelf helend vermogen. Dit doen ze niet altijd bewust voor is het resultaat dat wij voor te lange tijd bewust of onbewust blind worden gehouden op de werkelijkheid. Dat wat wij als werkelijkheid zien is maar begrensd, er is zoveel meer. Tegelijk worden mensen ook bewust afgezonderd van hun zelf genezend vermogen omdat een kleine groep alleen rijker wil worden. En tegelijk de massa voor eigen duistere doeleinden wilt sturen en vormen.

Mensen wordt weer zelfbewust. Leer opnieuw zien en denken. Laat je niet beperken. Wordt wakker en sta op! Voor jezelf en alles wat je lief heb. Laat je niet langer mentaal gevangen houden. De wereld is voor ons allemaal en niet voor die paar machts hebbers. Als systemen te oud zijn of te negatief kunnen wij hand in hand nieuwe creëren maar dat moeten we wel durven. Liefde is goed maar is niet passief.

Groetjes,  

W.O.L.

Reacties

  1. Alsof We Weer Op Het Viaduct Bij De A16 Staan Te Praten Cool .........

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie zou mooi zijn...

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand