Gek?


Gek???

Waar ik ook mee zat maar nu door andere wordt opgemerkt lees ik onder andere in :

https://www.google.com/amp/s/www.dagelijksestandaard.nl/politiek/pieter-omtzigt-eist-uitleg-van-kabinet-in-belgie-kost-kuub-gas-160-euro-bij-ons-300-euro-hoe-kan-dat/amp


Nogmaals het verzoek om je hart te openen maar zeker ook je verstand, je reden en je logica maar om niet te vergeten je ogen en je wil om op te staan!

We zitten hier in een slecht milleu wat o.a. simpel al de allergieën beïnvloed. We worden negatief beïnvloed en aangestuurd. Alles moet ook bv per pin betaald worden om alles nog meer in de gaten te kunnen houden! 

De systemen lokaal en internationaal zijn een gevaar voor ons zelf maar zeker ook voor de wereld opzich. Laat je niet verleiden om tegen elkaar te staan in haat. Maar vind de weg terug naar jezelf, elkaar en de wereld. Laat liefde onze kracht zijn om alle lokale systemen die of verouderd zijn of negatief zijn om te vormen in een liefde volle wereld. Liefde is geen passiviteit maar juist actief als kracht. Burgers van Nederland en van de Wereld sta op en kom op voor onze Wereld, ons bestaansrecht! Wij zijn tenzame de wereld. Geen klein groepje elite met te veel geld of vage slechte systemen!

Groetjes,

W.O L.


Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand