Healer


Healer?

Ik ben onderweg na volledige genezing. In het begin dankzij de Medische industrie en Chemische medicijnen. Na verloop van tijd ben ik daar mee gestopt en ik genees waarvan sommige problemen niet mochten genezen of niet zo snel. Genezen doe je zelf. Ook met positief denken en in je eigen kracht geloven. Zijn gedachten geen electrische hersen signalen? Ja toch? Door het op een goede manier toepassen van hoe je denkt. Kan je op hersen niveau schakels openen die zelf genezing stimuleert. Veel manieren om te genezen zijn natuurlijk en gratis. Alleen wordt daar over gezwegen. Of wordt er een vaag lacherig beeld van gemaakt. Alleen omdat er geen winst model aan vast zit. Dringt dit tot je door? In die zin zijn chemische en natuurlijke middelen erg mooi maar begint het met jezelf hoe je denk en leef. Ja genezing doe je zelf.

De medische industrie zijn slimme mensen die de wereld help. Commercieel wel maar met het huidige systeem kan dit niet anders. Alleen de kijk van veel mensen op onze zogenaamde realiteit en de processen op dat niveau klopt niet. Wat wij nu als realiteit zien is maar een klein stukje van het echte oneindig bestaan. Waarin onze stoffelijke wereld maar een klein onderdeel is. Hoe wijs mensen uit de medische industrie ook zijn, en echt willen helpen. Hun kijk is te beperkt op echte healing. Sterker nog veel mensen zijn zich hier niet van bewust. Ben je ziek en zit je in coma of een stand van een delier ben je afgesneden van je bewustzijn. Alleen ons bewustzijn wat we nu waarnemen zien we niet volledig. Veel wat we zijn en kunnen is nu buiten ons zicht. Dit is ook een van de doelen van het bestaan. Verlichting! Dus volledig bewust worden van het oneindig bestaan.

We zijn in die zin allemaal Healers. Een Healer geneest geen klachten. Het brengt je totaal wezen in balans waardoor mentaal en/of geestelijke of lichamelijke klachten geheeld worden. Weer terug in balans wordt gebracht. Laat je jezelf niet beperken door de kijk op het leven die ons gegeven wordt. Of dit nu atheïstisch is of gelovig of spiritueel.

Healing is Universeel en laat zich vroeg of laat zich nooit beperken. Dat is onze gezamenlijke levensdoel. Healing is ook niet beperkt tot je eigen zelf. Ook de manier hoe we samen met elkaar leven is daar een onderdeel van. En het gehele leven, dus niet alleen de mensheid. Als we de wereld willen veranderen beginnen we met ons zelf. Burgers van Nederland waarom laten wij nog verouderde systemen toe? De wereld helpen is mooi maar help je door alles naar een klein gedeelte te brengen? Waardoor er voor niemand een leefbaar systeem meer komt! Maar we worden gestuurd door haat, angst en welzijn. Waardoor we bewust of onbewust geen veranderingen toelaten. Verbeteren van het leven op maatschappelijk en wereld niveau is net als nu de medische sector. Zijn wijze mensen maar alleen op een klein gedeelte van het bestaan wat zij als volledig zien. Dus de mogelijkheden of noodzakelijke stappen zijn onvolledig omdat ons bewustzijn nu alles bepalen op datgene waar we ons nu bewust van zijn. Plus dat daarnaast mensen het systeem misbruiken om er beter van te worden. Maar zijn die paar mensen fout? Of de massa die dit toelaat?

Laat onze missie nu zijn dat we zowel individueel als gezamenlijk processen aan sturen met zowel positief denken als ons durven te laten zien. En dat we zelf onze kracht en macht doen groeien zodat de wereld weer in balans komt voor ons allemaal. Want genezing zorg je zelf voor. Healers zijn we allemaal. Healing is het universeel leven weer in balans brengen van onze totaliteit! De wereld zijn we allemaal. Hoe open of gesloten we willen waarnemen bepalen we zelf!

Groetjes,

W.O.L.



Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand