Instrumenten


Instrumenten

Instrumenten zijn ooit uitgevonden om het werk niet meer met de hand te hoeven uitvoeren. Zowel het werk, als de beschaving gingen hard groeien vanaf dat moment.

Terwijl de mensheid bleef groeien, er steden en landen vorm kregen. Begonnen ook systemen te ontwikkelen van groeperingen die zelf verrijking en macht op de massa als doel hebben. Zo ging de ontwikkeling op gereedschap naar een nieuwe demensie. Vraag was welk gereedschap zorgt ervoor dat de massa denkt vrije wil te hebben. Maar precies doet wat voor het systeem moet. Als we nu in de wereld kijken zijn ze daar in gelukt. En gaat deze ontwikkeling verder, omdat wij het toelaten.

Als voorbeeld dicht bij huis Geert Wilders en Jesse Klaver.
De een wil de grenzen keihard dicht. Moeten eerst aan ons zelf denken. Steeds meer mensen herkennen dit beeld, zeker wat er nu gebeurt in ons land alleen al. De man wordt door andere als Extreem rechts neer gezet, iemand die haat wil. Terwijl hij liefde heeft met een buitenlandse vrouw. En hij uit liefde en overtuiging een gevangene is in zijn eigen land, om zijn overtuiging. Dus hoezo vrijheid?
Jesse Klaver staat recht tegen over hem. Alle grenzen moeten wagenwijd open. Er is zoveel ellende, Nederland is een rijk land.

Gevolg is dat groepen tegen over elkaar gezet worden met een strijd om vrij mening en hoe we ons land moeten sturen. Wat de mensen niet zien, God de heren zien het zelf niet! Is dat hun strijd tegen over elkaar geen vrije mening is. Maar zogenaamde vrije wil die dienst doen aan vage negatieve systemen.

Natturlijk moeten wij mensen helpen. Maar eerlijk, alles nu naar Nederland? Alles is al voor de gewone man lastig en dat wordt alleen maar erger. 
Nederland rijk? Industrie en hoe het land opgezet is wel. Iets van 10% van de gewone bevolking ook. Maar meerdendeel moet een hard leven leiden om te kunnen leven. Laat staan de mensen die zonder geld en recht in armoede leven. 

Naar mijn idee hebben beide heren gelijk. Maar met strijd tegen over elkaar is juist wat men wil. Om dit op te lossen moeten we de echte vrijheid terug krijgen. Systemen hervormen. Landelijk alleen is niet genoeg dat red je nooit. Daarom is deze Politieke strijd zinloos. Mijn advies is elkaar gelijk geven en samen een nieuw partij te starten. Ja samen! Zodat eerst landelijk en dan naar de rest van de wereld echte veranderingen kunnen komen. Want met extreem tegenovergestelde ideeen bereik je niks. Heb je geen vrije mening maar ben je een instrument. Meer niet!

Natuurlijk kunnen veel mensen niet hand in hand de wereld veranderen. Dat is aan hun die in regeringen en koningshuizen hun roeping gevonden hebben. Dat is mooi maar we moeten nooit vergeten dat deze wereld voor ons allemaal is. Het is geen eigendom van wie dan ook.

Veel liefs,

W.O.L.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand