Van red de Ondernemer tot red ons Consumenten


Van red de Ondernemer tot red ons Consumenten

Van lokale groeperingen tot landelijke bestuurders tot foute systemen.Web van bedrog en zelfverreiking tot manupulatie. Alles is er ook winst. Winst voor juist al die foute systemen. Want hoewel de Boeren openlijk met hun waarde en normen de discussie aan durven. Slapen de meeste mensen en hebben ingeprogrammeerde meningen klaar dat het toch geen zin heeft op een betere wereld.

Kom op wordt wakker! En is niet nodig om gelijk op te staan voor alle moeilijkste dilemmas waar de mensheid mee te maken heeft. Logisch dat het gelijk kan afschriklen. Wakker worden en niet meer in illusies dromen is ook beangstigt. Vaak helpt het dit om kleine stapjes te nemen. Ik deel nu iets, vraag iets en dan leg ik het uit.  

Ik deel:

https://lagerewinkelhuur.petities.nl/

Ik vraag:

Teken het. Annoniem mag. Maar bevestigd het met je mail wat daarna binnen komt!

Uileg: De huren van Winkels wordt steeds hoger, is al niet betaalbaar voor de gewone mens. 
Vroeger was het enigszinds betaalbaar. Nu moeten de verkoopprijzen steeds hoger worden. Voornamelijk omdat de lonen steeds hoger worden om onze huur of hypotheekkosten te kunnen blijven betalen. Maar vooral omdat de huurprijzen van de winkelpanden te hoog worden. 

Zo hoog dat je vroeger nog een keuze had. Nu niet meer. Gewone man of vrouw kan dit niet. Waarom zo duur? Omdat oudere te rijke mensen voor hun pensioen winkelpanden gingen kopen. Nu in pensioen tijd verhuren ze het tot exreem hoge huurprijzen. Het wordt nog duurder. Systeem is nu dat het niet uit maakt of ze het verhuren of niet. Ze krijgen toch wel via HET systeem er geld voor als het NIET verhuurd wordt.

Dus producten worden nu al haast niet meer betaalbaar. Gewone mensen worden hun vrijheid ontnomen om een winkel te kunnen beginnen. De te rijke verhuurders worden nog rijker. Winkelstraten komen leeg te staan of de grote ketens die wel kunnen omdat ze er de middelen voor hebben. Wat en hoe we winkelen tot wat we kunnen kopen wordt straks voor dit zelfde foute systeem aangestuurd en bepaald. Prijzen zijn nu al duur, winkelstraten worden steeds leger en eenzijdiger.

Een handtekening is laten zien dat je dit wil. Zijn er genoeg dan pas kunnen we verder. Stap voor stap.

Zelfhealing is onder andere opkomen voor je overtuigingen. Healing is niet alleen je lichaam en geest. Maar ook de wereld waar we In leven. Laten we alles ziek worden of healen we de wereld en daarmee ons zelf en alles wat we lief hebben. De wereld is niet van een paar machthebbers maar van ons allemaal.

Ik wil een beter leven, kansen voor mij en degeen die ik lief heb. En daarmee een betere wereld. Maar ik kan het niet alleen. Neem samen met mij de eerste stap. Begint nu met een handtekening online. Is symbolisch maar voor een betere realiteit,..STRAKS 🤛🤜

Met veel liefde,

W.O.L.


Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand