Voor het te laat is?


Voor het te laat is?

Als mensen op hun sterfbed liggen komen de tranen. De tranen die komen gaan bijna altijd over de nooit (begonnen?) afgemaakte zaken in het leven. 
Laat staan voor degene die plots door ongeval of ander leed in een keer weggevaagd worden uit het leven. Met deze zielen wordt meteen onafgemaakte idialen weggevaagd. 

Ik denk dat veel mensen tot deze twee doelgroepen of al betrokken mee zijn. Of dat dit in de toekomst vanzelf gaat komen. In hoeveel momenten in een mensenleven reageren we dat we er nu geen zin in hebben. Dat dit later wel komt. Of dat we er nu toch niks aan kunnen doen. Natuurlijk is het op een mooie manier met je naasten leven nummer een. Leven is daar te kostbaar voor. Maar de wereld waar wij met zijn alle op leven is ook te kostbaar. Hoeveel verkeerde leiders maken van deze aarde steeds meer een hel. Hoeveel verkeerde systemen zijn er die profiteren van armoede, oorlog, ziekte en angst. Hoeveel bewegingen zijn er die bewust onze aarde vernietigen. Deze groeperingen zijn er omdat WIJ hier later wel iets mee gaan doen. Of we doen niets omdat wij er toch niets aan kunnen doen.

Onze naasten en onzelf belangrijker vinden? Terwijl als we op ons sterbed ( als we die bewust mogen meemaken) liggen komen er geen tranen van verdriet. Het zijn tranen van lafheid. Tranen van angst en het onterrechte gevoel van machteoosheid. Ja volkomen onterrecht. Want als we samen tegelijk voor ons zelf opkomen. Is dit het zelfde als voor ons land opkomen. De natuur, de wereld, het leven opzich. Een gelukkig leven zonder op te komen voor de wereld is niet los van elkaar te zien. Niet reageren, angstig zijn en gevoel van alleen zijn zijn juist de middelen die doelbewust tegen ons gebruikt worden zodat al deze verkeerde systemen hun gang kunnen blijven gaan om de wereld te verkrachten en  de massa voor eigen doelstellingen te sturen. In die zin is vrijheid en vrije menings uiting een illusie die we voorgeschoteld krrijgen.

Iedereen helpen en naar Nederland laten komen is geen hulp. Is een strategie om het leven nog meer ondragelijker te maken voor de verkeerde doelstellingen van de verkeerde systemen. We moeten beginnen om het recht op onze eigen wereld terug te eisen. De wereld is van ons allemaal en niet van enkele. Gekozen leiders en systemen dienen voor de leefbaarheid van onze aarde. Het is niet dat niet zo dat zij onze aarde bezitten. Het recht om deze vernietiging te laten stoppen hebben wij allemaal.  Alleen of enkele lukt niets! Alleen wij allemaal hebben die kracht daarvoor. Liefde is het belangrijkste maar is geen passiviteit. 

Dus burgers van Rusland sta op en vorm een nieuw systeem.
Dus burgers van China sta op en vorm een nieuw systeem.
Dus burgers van Amerika sta op en vorm een nieuw systeem.
Dus burgers van de EU sta op en vorm een nieuw systeem.
Dus burgers van de Wereld sta op en vorm een nieuw systeem.

Sta op, met zijn alle en stop de vernietiging van onze aarde. Onze gezamelijke unieke Wereld. Als je juist voor je zelf kiest en voor je naasten. Dan kies je automatisch voor onze wereld.

Wij alle tezame op deze wereld kunnnen al het nieuwe system vormen en met elkaar eisen dat haat en oorlog  en ongelijkheid stopt! Dat kunnen we alleen als we met zijn alle durven opstaan!

Groetjes, 

W.O.L.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand