Van 2022 naar 2023


Van 2022 naar 2023

Blog start ik met een afbeelding die ik gebruikt hebt. Eerst orgineel maar later met een tekst. Goed bedoeld Nederland deelt het en like het. Lachen erom en gebruiken het wie weet zelf ook om te delen. Pas als ik teksten erbij zet lach men niet. Wel een korte aanblik. En uit niet horende hoeken van zwijgende mensen komen er wel sporadisch wat meningen naar voren. Hoe vooral de elite dit weer doet. Voor weet ik veel hoeveel verschillende meningen. En net als andere gebeurtenissen in de wereld lachen we erom. Niet de ernst kunnen inzien. Of andere zwijgen erom in zelf gemaakte ketens en zelfspot. Zodat het later is verdwenen uit ons systeem. Weer! En voordat we uberhaupt erover kunnen denken. Is de leegte weer door andere gebeurtenissen gevuld. Zodat we weer geen aandacht vasthouden.

Het is om het dierenleed als voorbeeld te nemen dat de Elite die hier gebruik van maakt.  Maar alleen omdat wij  dit als massa  toelaten. Van ongeintresseerd zijn. Tot het huilen in zelf verzonnen tranen. En met mensen die als blinde mollen het niet kunnen of willen zien. Want er zijn systemen die ongeacht landgrenzen en naties met verborgen agenda's werken. Klopt! Er zijn regeringen en koningshuizen die voor macht en haat gaan. Klopt! Maar het bestaans recht van dit alles is hoofdzakelijk door onze houding naar de wereld en ons zelf! Omdat we denken er niks aan te kunnen doen. Of dat we er gewoon niet voor intresseren.

Van 2022 naar 2023. Zouden we nu wel kunnen veranderen? Het begint met het durven openstellen voor zelfhealing. Of je nu ziek bent of niet. Healing is het weer in balans komen met je innerlijke kern. De aarde en de oneindige kosmos. Zelfhealing kent geen begrensingen. Dat laten wij alleen maar toe dit zo te zien. Healing is geen haat naar de medische voorzieningen. In tegendeel want juist want medische en wetenschappelijke vooruitgang moet juist meer gestimuleerd worden. Maar is met genezing maar een ondergrens. Het slapend vermogen van onze innerlijke kracht wordt te vaak vergeten. Of is nooit over nagedacht. Omdat we denken zelf meningen te hebben. En zelf te kunnen kiezen voor gedrag en houding. Zijn dit puur en alleen maar schillen van energie om en in ons. Die generatie op generatie gegroeid en gevoed wordt. En met elk sterven in de genen wordt doorgegeven met elke geboorten. Een toestand die we op onbewust niveau met onze geboorten overnemen.  En waar we ons geluk of ellende verder door laten bepalen. En ons in de illusie van vrije wil dit systeem verder in leven laat blijven. Loslaten is toch het moeilijkste wat er is?  Wordt sinds mensen geheugen gezegd. Maar met besef? Ga eens terug naar je kern van jezelf op een manier wat je prettig vind. Als je open durft te zijn.  Meditatie. Fylosiferen. Wat dan ook. Herken waarom je leef en zo als nu denk. In deze zoektocht naar jezelf. Waarom je houding is zoals die is. Of dat overtuigingen in je nog wel kloppen. Durf dit alles los te laten. Ga symbolisch dood. Het loslaten zorg juist ervoor dat je ruimte krijgt om nieuwe ervaringen te krijgen. In plaats van herhalingen met net een andere smaak. Symbolisch dood gaan is dan letterlijk opnieuw geboren worden. En dit hoeft niet in een moment al te lukken. Kan lang duren met heftige emoties die eindelijk vrij komen. Reageren op het leven met het standpunt wat nu wat tot je komt is het doel.  Zouden we nu ons aangeboren gedrag kunnen veranderen? Zouden we nu verkeerde of verouderde levens wijze van wat ons is aangeboren en aangeleerd kunnen laten veranderen? Zouden we nu de moed hebben op te staan tegen foute regeringen en koningshuizen. Dat moeten we toch allemaal willen?  Omdat de wereld heilig is. Uniek en te bijzonder. En juist van ons allemaal. De wereld is heilig, ons hart ook. Toch? Laat daarom veranderingen toe. Laat liefde toe. Liefde is toch ook een strijd?

Als we willen komen we er wel. Het is een lange weg. Van 2022 naar 2023 nu.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand