Universieel is dichter bij dan je beseft!

Universieel is dichter bij dan je beseft

Al zo lang de mensheid ademt is hij op zoek naar de zin van het leven. En omdat individueel wij allemaal anders denken. Hebben we groepen gevormd met meningen die het dichts bij elkaar ligt. Met de groei van de mensheid en de wereld. Groeide ook onze zoektocht naar de zin van het leven. En als we een waarheid vinden. Zien we dit als de enige waarheid. Alles wat daar buiten ligt sluiten we uit. Eigenlijk sluiten we elkaar uit.  In plaats van het open staan voor juist het verschil in denken en dus waarheden. Sluiten we er ons voor af. Zo erg dat we de wereld vernietigen. Het toelaten dat Economische factoren dit dag in dag uit veroorzaken. Hand in hand met regeringen en koningshuizen en alles waar wij als gewone burger geen besef van hebben. Waarom laat het gewone volk in de wereld toe dat foute mensen macht van ons krijgen. Waarmee ze vervolgens met middelen als oorlog en vervuiling hun waarheid om macht gaan verwezelijken. Tegen over elkaar waarin de gewone mens zich in de naam van zoveel zich laten afslachten. Waarmee ze om economische factoren de Wereld vervuilen. Terwijl maar een klein gedeelte van de Wereld er echt rijk van wordt. Terwijl het merendeel van de wereld in armoede blijft leven. Waarom laten wij allemaal dit toe?

De waarheid is net als het licht. Universieel en divers. In niets hetzelfde voor ieder uniek. De volledigheid van waarheid is gekoppeld aan je bewustzijn. Dus denk zelf. Hoor zelf. Kijk zelf. In plaats dat dit voor je gedaan wordt. Je alleen als een automatische piloot leeft. Want je denk vast dat de mening die jij draagt jou mening is. Je een eigen mening en wil heb. Nou dat is de grootste illusie die wij allemaal in leven dragen. De enige factor waarin wij allemaal wel gelijk zijn.

Rechts heeft gelijk maar Links ook. In twee kampen met extreem uit elkaar standpunten strijden is en blijft zoals het was. ZINLOOS! De waarheid ligt in het midden. De oplossing ook. In plaats van strijd tegen elkaar moet iedereen naar het midden gaan. Samen strijden! Want ik haat economie niet. Ik haat geen wetenschap. Ik ben er juist voor. Maar wel met een nieuw denken dat wij ons als een.volk zien. Samen vooruitgang ontwikkelen. En natuurlijk gaat het eerst lastig. Maken we fouten. Komt er oorlog. Komt er vervuiling en alles waar we nu mee te maken hebben. Maar we moeten er niet in blijven hangen. Uiteindelijk moeten we verkeerde machthebbers stoppen. Moeten we ze veranderen. En dat begint eerst om zelf te veranderen. Zelf opnieuw leren denken. Het kost moed om je hier voor open te stellen. Maar het loont.

Wees W.O.L. want liefde is strijd. Strijd is liefde. Passief zijn en Ja knikken of alleen klagen maar voor niets gaan. Dat zou niemand (meer) mogen willen. Ik ben W.O.L. ben jij dat ook? Ik hoop het. Een persoon is nergens. Alleen Politiek zinloos. Wees W.O.L. ! Universieel is dichter bij dan je beseft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand