Waarom?


Waarom

Waarom strijden we om onze rechten. Ons leefbaarheid en vrijheid hoe je je leven zelf wilt bepalen. Kijken we naar alle slechte plekken in de wereld. Behalve in je eigen land. En dat zit in zoveel dingen verborgen dat we gewoon het overzicht kwijt zijn. Niet weten hoe we moeten reageren.

Kijk medicijnen. Ik haat ze niet, sterker ik ben voor meer ontwikkeling hierop. Maar ze zijn TIJDELIJK goed. Daarna moet je het zelf doen. Het zelf genezend vermogen in al het leven zijn biologische feiten! Maar we moeten dit met in ons activeren. Want in der loop van tijd is alles wat natuurlijk is slapend in ons aan het sterven. Kijk een ernstig ongeluk kreeg ik maart 2022. Alles rechts gebroken, drie dagen coma en noem maar op. Was blij met de medische wereld en hulp en medicijnen. Maar ik moest vechten om duidelijk te maken dat ik ging afbouwen. Wilde men niet in het begin. Zorg of Economie? Hulp of meer ziektes en klachten door juist die medicijnen krijgen? Nu was van de week een keer dit onderwerp op het journaal. Een jaarlijkse check moet komen omdat onnodig medicijn gebruik nu echt gestopt moet worden. Stopt het ooit? Komt er een wachtlijst voor een jaarlijkse controle? Ik heb onnodig medicijn gebruik HELAAS zelf mogen ervaren maar er WEL wat aan gedaan. Want er wordt nu schijbaar er iets aan gedaan. Zegt het journaal toch. Waarom laten wij dit uberhaupt toe. Waarom denken en doen  we het niet zelf. Leven zonder zorgen en te veel nadenken is leuker. Maar NOOIT over zoiets nadenken is een langzame mentale zelfmoord. Wat medicijnen is maar een heel klein voorbeeld. Er zijn er ontelbare. Maar de meeste mensen zijn te verstomd geraakt om er iets mee doen te doen. Wakker worden kan niemand bij helpen moet je zelf doen. Eenmaal wakker kan je zelf leren denken en handelen. Elkaar ontmoeten. Een betere wereld begint eerst bij jezelf!

Dus je leven prettig leven. Aan goede doelen schenken en handtekeningen zo nu en dan geven. Luid roepen en vooral klagen. Dat allemaal zal jouw best een goed gevoel geven. Terwijl je de realiteit maar beperkt waarneemt. Een mentale groeps zelfmoord alleen maar stimuleert. Want waarom vergeten wij alles wat veranderd moet worden. Wat er nu echt aan doet. Anders komt er nooit positieve blijvende veranderingen. Blijven we vervreemd van elkaar en ons zelf. Wordt onze wereld steeds meer een hel.  Dus sta een keer op!!  En durf te beseffen dat je in veel levenszaken er niet kritisch zelf naar kijk of het wel goed is. Voor jezelf. Voor andere. Voor de wereld.Nu sluiten we te veel onze ogen. Ons hart. Waarom?

(Sommige zijn zo ziek hebben altijd medicijnen nodig helaas. Respect daarvoor. Daarom ben ik voor ontwikkeling dat ze ooit niet een leven lang nodig zijn ❤️)

Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand