Gedicht: Een oneindig universum, ons leven


 Een oneindig universum, ons leven

 

In de diepten van jouw ogen, een oneindig universum onthult zich voor mij. Het is een sterrenhemel waarin ik me verlies, een tijdloze reis die slechts onze harten begrijpen. Gestolen momenten worden gekoesterd als groeiend licht om ons heen, ons eigen universum waarin wij één zijn, onafscheidelijk verbonden in liefde.

Met elke hartstochtelijke kus creëren we nieuwe werelden, ontdekken we ons ware zelf in de omhelzing van elkaar. Geen verlies, enkel ontdekking, elkaars wezen weerspiegeld in de diepte van onze liefde, een veilige haven waarin we thuiskomen.

Ons samenzijn groeit met elke aanraking, stralend met eindeloze mogelijkheden voor ons. De paden van het verleden zijn achtergelaten, en nu beginnen we samen aan een nieuw avontuur, hand in hand, hart aan hart.

Onze eerste kus, een verbond voor het leven, gedijend te midden van tranen en twijfels, als strijders in een wereld vol uitdagingen. In het doolhof van het leven vinden we onze weg, nooit elkaars hart verliezend, ongeacht de stormen die ons pad kruisen.

Elke traan, elke lach herinnert ons aan onze reis, een symfonie van emoties die ons bindt in liefde. De spiegels van het leven tonen ons verschillende gezichten, maar samen gaan we verder, ons verhaal verder schrijvend.

Die twinkeling diep in mij is een onschatbare schat, uitgedrukt in een kort woord, maar voor eeuwig voortdurend. Onze tijd samen gaat onvermoeibaar door, elke seconde gevuld met liefde, dankbaarheid voor elkaars aanwezigheid.

Dankbaar zijn we voor deze schat, ons gegeven, een diepe band die ons pad verlicht. In de stilte van ons samenzijn vinden we onze kracht, elke zucht, elke kus, elke lach versterkt onze band.

Het is ons geheim, onze bron van vreugde, een wereld van twee waarin alleen wij regeren. Dank je, voor de liefde die ons verbindt, een schat die voor altijd in ons hart zal schitteren.


https://www.youtube.com/@w.o.l.1332


worldofflove.wol@gmail.com


https://www.worldofflove.nl/


Hoofdpagina BLOG

 


 

Reacties

Een reactie posten

Een reactie zou mooi zijn...

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Uitstervend opstand

Onze zoektocht