Het oneindig licht

Het oneindig licht


In de dans van het bestaan, ontspruiten wij als zaadjes in de vruchtbare aarde, elke fase een nieuwe ontluiking, een reis naar het licht.

Een baby, geboren uit de oerbron van het leven, wiegend in de armen van de kosmos, een beginnende reis, een belofte van groei.

Een kind, de eerste stappen op het pad van ontdekking, spelend met de wonderen van het bestaan, geleid door nieuwsgierigheid en verwondering.

Een jonge volwassene, gevoelens en emoties als kompassen, die de wereld verkent met een hart vol passie en verlangen.

Een man, vormgevend aan zijn bestaan, smeedt hij zijn lot met kracht en moed, zijn wil als een beitel die sculpturen van ervaring beitelt.

Een partner, gevonden in de dans van liefde, twee zielen versmolten tot één, hun liefde een eeuwig lied dat de sterren doet dansen.

Een vader, de liefde voor zijn gezin als een heilige zegen, elke dag een nieuwe symfonie van vreugde en zorg, zijn hart een oceaan van onvoorwaardelijke liefde.

En dan, de weg die iedere ziel bewandelt, naar de horizon van ouderdom, waar de sluier tussen leven en dood vervaagt.

Maar we zijn meer dan slechts deze fasen, meer dan slechts stof en sterrenstof. We zijn eeuwige zielen, gedrenkt in het licht van het universum, onze reis een caleidoscoop van ervaringen, een dans van dualiteit.

Want in de duisternis schuilt het licht, in de pijn schuilt de genezing, en in de dood schuilt het leven. Het dualisme, een spiegel die ons uitnodigt tot zelfontdekking, tot het omarmen van onze ware essentie.

In elk leven, in elke fase, ontvouwt zich een zegen en een uitdaging, een les geleerd, een mysterie onthuld.

Totdat we ontwaken tot de waarheid van ons bestaan, tot de zegen die verborgen ligt in elke ervaring, elke ontmoeting, elke emotie.

En dan, wanneer we de volgende fase betreden, wanneer we opgaan in het licht van begrip, zullen we ontdekken dat we altijd al als een baby waren, wiegend in de armen van het universum, op weg naar het oneindige licht.


https://www.youtube.com/@w.o.l.1332



worldofflove.wol@gmail.com



https://www.worldofflove.nl/



Hoofdpagina BLOG



Reacties

Populaire posts van deze blog

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing

Onze zoektocht

Uitstervend opstand