De passie van onze dans

De passie van onze dans

Instinctief en gedreven door passie creëren we een nieuwe weg, nimmer begaan, nooit verkend, als een niemandsland wachtend om ontdekt te worden.

Onze passie en vuur begeleid door de wind, die zachtjes met ons meeloopt. Ontelbare onzichtbare handen dragen ons samen, verstrengeld in een bijna kus, een explosie van onze harten die samenkomen op deze nieuwe route.

En als in een sprookje, door de kus ontwaakt, zijn we getuige van al het onbekende. Prachtige kleuren bedekken oneindig de hemel, onzichtbare sleutels van licht openen elk klein kamertje van het hart. Een verdieping die verder gaat dan het gevoel, ooit beleefd als sterveling.

Nu getuigen we van het diepste gevoel, wachtend op deze kans, het kunnen uitdrukken van de onsterfelijkheid, gevoelens dragend die iedereen diep in zich wel weet, maar nooit heeft durven toelaten.

Met het spreken van het hart vervagen onze grenzen van denken tot diep in onze ziel. Een filosofisch gefluister, overal opeens aanwezig, vertelt geruststellend het verhaal dat nog moet komen, maar een eeuwigheid geleden al is gebeurd, ver voor elk denkend wezen in het stof verankerd.

De snelheid van het scheppend licht draagt de kracht van onze liefde verder met zich mee, vernietigende krachten doden alle gevormde illusies, waaraan we ons tot heden als een anker vastgehouden hebben, de duisternis alleen door gesloten ogen zichtbaar.

Het is het open hart dat nu het vertrouwen aanneemt, stap voor stap dirigerend een vernieuwd stuk om te tonen. Het samenkomen tot elkaar vervaagt nu eindelijk de persoonlijke grenzen van ons eigen wezen, een nieuw universum geboren waar we in hartstocht de horizon vormen, een nieuw bestaan -

De passie van onze dans.





https://youtube.com/@worldofflove


worldofflove.wol@gmail.com


https://www.worldofflove.nl/


Hoofdpagina BLOG




Reacties

Populaire posts van deze blog

Art Karel Fehr

Als...

KANKER: Een Epidemie van Stilte en Verwaarlozing